Springdagen 2020

Dit jaar gaan we in de kerstvakantie op donderdag 2 januari 2020 naar de Springdagen in Sommelsdijk. De springdag is een sportieve en leuke doe-dag. We gaan met er met de bus heen (en terug) en daar gaan we zwemmen, bowlen, klimmen, handboogschieten en natuurlijk heel veel springen. Ook mag je een vriend(in) meenemen. Het is voor alle leden van KdO  van 6 t/m 12 jaar jaar (met een zwemdiploma). Je mag ook een vriendje/vriendinnetje meenemen.

Deze hele dag kost  € 26,50 (incl.lunch/vervoer) per deelnemer.

Opgave kan door te mailen naar commissietct@kdo-lekkerkerk.nl. Graag met vermelding van naam, leeftijd, telefoonnmummer en gym/jazzgroep waar je lid van bent. Na aanmelding krijgt u een bevestiging per email en informatie over de betaling. Op 28 november sluit de inschrijving! Geef je dus snel op!

Springdagen

Skigymnastiek

Beste Lezer,
Dit jaar organiseren wij weer een cursus Skigymnastiek.

Deze cursus o.l.v. Conny Ponsen wordt gegeven op dinsdagavond van 19.45 tot 21.00 uur in de gymnastiekzaal aan de Lorentzweg te Lekkerkerk.

De lesavonden zijn:
5, 12, 19, 26 november
3, 10, 17 december
7, 14, 21, 28 januari
4, 11, 18 februari

Het cursusgeld bedraagt € 75,- voor KdO-leden en € 87,50 voor niet-leden. Het cursusgeld dient in
zijn geheel te worden betaald bij aanvang van de eerste les of u maakt het voor 29 oktober 2019 over op onderstaande bankrekening.

U kunt zich telefonisch of schriftelijk vóór 28 oktober a.s. opgeven bij:
Antoinette van der Torren
Hofje van Noblet 5
2926 RG Krimpen aan den IJssel
tel.: 06 363 15 305, e-mail secretariaat@kdo-lekkerkerk.nl

Roselinda van Erk Districtkampioen

Roselinda van Erk werd eerder al Nederlands kampioene en liet op 29 juni 2019 ook zien ook de allerbeste te zijn van het district. Met ruim 1,5 punt voorsprong op nummer 2 veroverde zij de gouden medaille. Evi Noorlander werd knap 2e en Evi de Groot behaalde de 5e plaats