Albert Heijn actie: verzamel jij munten voor KdO?

Aanstaande maandag 27 augustus gaat bij Albert Heijn Lekkerkerk de verenigingsactie van start. Voor deze actie stelt Albert Heijn Lekkerkerk maar liefst 10.000 euro beschikbaar!

Hoe werkt het? 
Bij het boodschappen doen bij Albert Heijn Lekkerkerk, krijgen klanten munten. Deze munten kunnen gedeponeerd worden in de buizenstandaard die vlakbij de kassa staat. De buizenstandaard bestaat uit 10 verschillende buizen. Voor iedere deelnemende vereniging aan de actie, een buis, en dus ook een buis voor KdO. De munten leveren geld op voor de vereniging. Naast bij de Albert Heijn, kun je ook munten verzamelen bij Flirt, Mama’s Mooiste, Expert Mudde, Wisja computershop en Restaurant de Loet.

Doel
Ons doel is om zoveel mogelijk munten te verzamelen die ons geld opleveren voor nieuwe muziekinstallaties in de drie zalen (Luijten Verwarming Turncentrum, gymzaal ‘t Schateiland en gymzaal de Lorentzweg.

Help jij ons aan nieuwe muziekinstallaties? Deponeer je munten dan in de buis van KdO!

MEGA SUCCES jazzdansgroepen KdO Lekkerkerk

De afgelopen weken hebben tijdens de Dance2Demo’s in Dordrecht en Krimpen a/d IJssel, 5 jazzdansgroepen van KdO Lekkerkerk een Dance2impress trofee gewonnen!
Een geweldige prestatie van 2 groepen o.l.v. Chantal van der Meer, 1 groep o.l.v. Zella Boersma, 1 groep o.l.v. Tyria van Zoest en 1 groep o.l.v. Rowan Lammens.

Als klap op de vuurpijl kwam 11 juni de mail dat de dans “Little Lionman” van de groep Moderne Dans o.l.v. Zella geselecteerd is voor de Dance2Show tijdens NK, Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy! Hier zijn de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland te zien.

Dit is een hele grote eer om hier te mogen dansen!