Nieuwe wedstrijdpakjes A-Selectie

In het jaar dat KdO Lekkerkerk 110 jaar bestaat keert de A-Selectie weer terug in onze clubkleuren! 💙  Ze zijn heel blij met de prachtige nieuwe turnpakjes! Daarnaast hebben zij allemaal een nieuwe tas van Under Armour en een dopper gesponsord gekregen van een prachtige sponsor!

Met dank aan Ned Marine Services B.V., Turnpakjes Nederland & Fysio RoadMap!

KdO Lekkerkerk turnsters klaar voor landelijke wedstrijden

De afgelopen drie weekenden hebben verschillende KdO-turnsters bewezen klaar te zijn voor de landelijke wedstrijden. Op de districtskampioenschappen Zuid-Holland was er brons voor Lisanne Slingerland (senior 1 e divisie), Anouk Sol (junior 1 e divisie), Roos van de Ridder en Jade de Mik (Pupil 1 N3). Daarnaast was er tijd voor een voorbereidend toernooi in Rotterdam en daar was het zilver weggelegd voor Melissa Nobel (Jeugd 1 N4). Ook was er brons voor Daria Monster (Instap N2) en Bente Vijn (Junior 2 e divisie). Al en al een mooie voorbereiding voor de strijd naar de felbegeerde NK tickets die worden verdeeld in 2018!